top of page

News From New Zealand

I wanted to share my latest mural painting, here, still in the making. I cannot wait to go back to this lovely place in Suffolk and take the final images, once the hydrotherapy room is completed and all pieces make perfect sense.


The clients had lived in New Zealand for several years and now wanted to bring back memories by designing a newly built hydrotherapy room in natural colours and suitable tiles in a natural stone aesthetic. The incredibly long wall next to the pool, a wall of more than 8 metres, was used to paint a mural reminding of lazy days spent at one of New Zealand's gorgeous lake shores with rugged mountains in the distant. An autumnal scene was requested.


Please take a look at the sneak peek until this hydrotherapy master piece will be shown in my portfolio under Hand Painted Walls.










Have a lovely summer, y'all.


19 views0 comments

Comentários


bottom of page